Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Chest Press IT9301, Impulse

(0)
Skriv en anmeldelse
Chest Press IT9301, Impulse
Chest Press IT9301, Impulse
37799 kr

Overvåk produktets pris

En kraftig og fullt kommersiell treningsmaskin fra Impulse for å trene både bryst og armer.

Chest Press IT9301 har en meget brukervennlig og allsidig design som gjør at treningen for dine kunder vil være både mer effektiv og gir bedre komfort for brukeren under økten.

Komponentene er av svært høy kvalitet for lang holdbarhet og for at det skal gå jevnt når utøveren utfører bevegelser. Sikkerhetsbeskyttelse av de dynamiske komponentene bidrar til høye levetid. TPR håndtakene har en ergonomisk design som gir en komfortabel og sikker trening og gjennom flere ulike greps kan brukeren få en bredere treningsopplevelse.

Putene er fremstilt av et PolyFoam-materiale med høy densitet som er både slitttåligt men gjør det fremfor alt meget behagelig å bruke maskinen.

Bredde141 cm
BruksanvisningEngelsk
Høyde149 cm
Lengde154 cm
ModellImpulse, IT
PuterHøydensitet polyskum
Ramme50x100 mm
Tekniske detaljer 
Vekt128 kg
Vektmagasin91 kg

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Ved uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å belaste deg kostnadene ved returfrakt og håndtering. Du vil bli belastet de påløpte kostnadene, minimumsgebyr 299 NOK. Retur skjer til svensk adresse.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.