Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni

Til kassen

Se også

Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni

(0)
Skriv en anmeldelse
Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni
Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni
Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni
Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni
Avento Sportsarmbånd svart 21PQ-ZZG-Uni
409 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Dette sportsarmbåndet med LED-belysning fra Avento kan brukes til for å oppbevare smarttelefonen din mens du trener, og er praktisk for en mengde typer aktiviteter. LED-lampene kan stilles til å enten blinke eller lyse kontinuerlig for å øke synligheten din når det er mørkt. Gjennomsiktig skjermdeksel gir full tilgang til smarttelefonen din. Det er en åpning på baksiden for smarttelefonen og 2 tilganger for hodetelefoner. En splitåpning for lagring av en nøkkel er også tatt med. Borrelåsen på smarttelefonens armbånd er justerbar og armbåndet kan sikres ved å trekke den fortykkede halen gjennom åpningen. Den er også utstyrt med en praktisk borrelås for kabler. Dette armbåndet passer til iPhone 6 (S) og Samsung S5 / S6 (158 x 78 mm) (ikke inkludert).
 • Farge: Svart, sølv og refleksgul
 • Materialer: neopren og polyester
 • Lengde: 46 cm
 • Stroppbredde: 5 cm
 • Høyde på smarttelefondekselet: 13.5 cm
 • Berøringsfølsomt skjermdeksel
 • LED-lys
 • Justerbar borrelås på armbåndet for en komfortabel og tilpasningsbar passform
 • Med en åpning på baksiden for smarttelefon og 2 tilganger for hodetelefoner
 • Lomme for å lagring av nøkkel
 • Passer til iPhone 6 (S) Plus og Samsung S5 / S6 (158 x 78 mm) (ikke inkludert)
 • SKU:408370
 • EAN:8716404290993

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.