Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Avento Manualer 2 x 2 kg grå 41GD

Til kassen

Se også

Avento Manualer 2 x 2 kg grå 41GD

(0)
Skriv en anmeldelse
Avento Manualer 2 x 2 kg grå 41GD
Avento Manualer 2 x 2 kg grå 41GD
573 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Manualene 41GD fra Avento er laget av stål og dekket med et PU-lag for holdbarhet og for et komfortabelt grep. Overflaten sørger for at manualene ikke sklir på grunn av svette hender. Den ergonomiske formen forhindrer manualene å rulle når du legger dem bort. Dette manualsettet 41GD fra Avento er en ideell følgesvenn for å styrke håndledd, armer, skuldre og rygg.
  • Farge: grå
  • Materiale: stål dekket med et PU-lag
  • Ergonomisk formet
  • SKU:403537
  • EAN:8716404238124

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.