Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Levering før jul? Du ser produktets leveringstid under "Legg i handlekurv”
Abilica Steam TM 65, Löpband

1 / 1

Abilica Steam TM 65, Löpband

23995 kr
Abilica TM 65 AC BT leveres med 2 hk vekselstrømsmotor. Tredemølle har en hastighet fra 0,8 til 22 km / t og tredemøllen måler 52 × 158 cm. Med en vekselstrømsmotor og en solid ramme er Abilica TM 65 BT et utmerket valg for idrettsutøvere som trenger
Les mer

Abilica TM 65 AC BT leveres med 2 hk vekselstrømsmotor. Tredemølle har en hastighet fra 0,8 til 22 km / t og tredemøllen måler 52 × 158 cm. Med en vekselstrømsmotor og en solid ramme er Abilica TM 65 BT et utmerket valg for idrettsutøvere som trenger utstyr for å takle flere og lengre treningsøkter.

tredemøllen kommer med 12 forhåndsinnstilte programmer og elektronisk høydejustering i 15 nivåer. Snarveiene for hastighet og stigning gjør den egnet for både intervall- og langkjøring. Høyttalerne har tilkoblingsmuligheter for å spille musikk. LED-skjermen som viser tid, hastighet, avstand, kaloriforbruk og hjertefrekvens gjør det enkelt å følge med på treningen.

Abilica TM 65 AC BT kan også kobles til flere treningsapper. Med Zwift-appen kan du løpe i den virtuelle verden, hvor du enten kan ta en fin tur alene eller bli med i samfunnet og jogge med andre. Zwift lar deg også holde oversikt over treningsplanene dine. I iConsole + Training-appen kan du enkelt lage dine egne intervalltreninger og treningsveier i "map my route" og i betalingsappen Kinomap kan du trene for inspirerende videoer fra spennende treningsstier fra hele verden.

Den kraftige rammen gjør dette til en veldig solid tredemølle og putene under tredemøllen gir god demping. Løpebåndet er sammenleggbart og har hjul for enkel bevegelse.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse