Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Respekten for Mennesket

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Arne Ljung, Robert Kusén

273 kr
Frakt fra 39 kr
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  9-12 Arbeidsdager
  Frakt fra 39 kr
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Økonomi
 • Bok
 • Øvrig
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Arne Ljung, Robert Kusén
Akkurat nå har den ledelsesfilosofien som ble utviklet på Toyota etter andre verdenskrig, spredd seg over hele verden og i alle bransjer, oftest under benevnelsen Lean. Sykehus, skoler og foretak i alle sine former har sine Lean satsninger i håpet om å nå de utrolige resultatene som Toyota med flere har oppnådd.Men hvorfor er det så få virksomheter som lykkes? De aller fleste kommer ikke engang i nærheten av de resultatene som denne ledelsesfilosofien beviselig har evne til å skape. En av de vanligste årsakene er at man ikke lykkes å involvere alle medarbeiderne i forbedringsarbeidet, noe som har sin grunn i at lederne ikke forstår eller klarer å leve opp til betydelsen av bedømmelsen "respekten for mennesket". Nå får du klatre inn bak kulissene på Scania som lenge har vært ansett som en av de mest fremgangsrike virksomhetene i å tilrettelegge Lean og involvere sine medarbeidere. Gjennom virkelige fortellinger kommer du å forstå hva som kreves for å fullt ut omsette dette helt nye lederskapet.
Sjanger:
Økonomi
Formater:
Bok
EAN:
9789163794872
Publisher:
Vulkan
Innbindning:
Øvrig
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9789163794872
Læremiddel:
0
Størrelse:
135
Forfatter:
Arne Ljung
Robert Kusén

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.