Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
OppoSuits The Rudolph Dress

1 / 1

OppoSuits The Rudolph Dress

899 kr
Er du lei av strikkede gensere og nisseluer som man synes å være nødt å bruke under julefeiringen? Ta hele juleantrekket et steg lengre og skill deg ut fra mengden kledd i denne stilige og høykvalitative dressen med navnet "The Rudolph"! Sjeldent har
Les mer
Er du lei av strikkede gensere og nisseluer som man synes å være nødt å bruke under julefeiringen? Ta hele juleantrekket et steg lengre og skill deg ut fra mengden kledd i denne stilige og høykvalitative dressen med navnet "The Rudolph"! Sjeldent har vi skuet en slik praktfull dress som i tillegg lar personligheten din komme ut og leke.

OppoSuits er det stikk motsatte av vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget med morsomme og uvanlige mønster og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister sin passform. Merk at OppoSuits-dresser er av en slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den større størrelsen om du står mellom to størrelser. OppoSuits The Rudolph Dress inkluderer:
  • En mørkeblå dressjakke med et herlig julemønster, tre lommer på utsiden, en gjemt innerlomme samt knepping på framsiden og ved mansjettene.
  • Et par matchande dressbukser med glidelås i gylfen og beltehemper. 
  • Et matchende slips.
Finnes i størrelsene: 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser