Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
OppoSuits Iconicool Dress

1 / 1

OppoSuits Iconicool Dress

899 kr
Du må ikke kle deg ut som nisse bare fordi det er julaften eller julefest. Kanskje føler du for å kle deg i stilig og elegant julestil? Selvfølgelig! Med OppoSuits Iconicool Dress blir du garantert den best kledde personen denne julen! OppoSuits e
Les mer
Du må ikke kle deg ut som nisse bare fordi det er julaften eller julefest. Kanskje føler du for å kle deg i stilig og elegant julestil? Selvfølgelig! Med OppoSuits Iconicool Dress blir du garantert den best kledde personen denne julen!

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i en gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

Legg merke til at OppoSuits dressene kommer i slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du er i tvil om to størrelser.

OppoSuits Iconicool Dress består av:
  • En rød dressjakke med hvite julemotiv bestående av blant annet snømenn, stjerner, juletrær og julegaver. Dressjakken har to utvendige lommer, en skjult innerlomme og knepping foran.
  • Et par matchende dressbukser med lommer og hemper.
  • Et matchende slips.

Modellens hvite skjorte følger ikke med.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser