Tilbake til start
Rayman Origins Essentials

1 / 1

Rayman Origins Essentials

(2 anmeldelser)
199 kr
Spill Rayman Origins og oppdag eller gjenoppdag det magiske universet og det legendariske 2D-spillet som fanget hjertet til millioner av tilhengere... Når Glade of Dreams blir overtatt av de skrekkelige Darktoons, innkaller Fairy Council i all hast R
  • Action, Barn, Platform
  • PS3
Les mer
Spill Rayman Origins og oppdag eller gjenoppdag det magiske universet og det legendariske 2D-spillet som fanget hjertet til millioner av tilhengere... Når Glade of Dreams blir overtatt av de skrekkelige Darktoons, innkaller Fairy Council i all hast Rayman for å redde situasjonen, men helten klarer det ikke på egen hånd... For å hjelpe seg får Rayman hjelp av sin beste venn, Globox, og to smarte trollmenn, Teensiene. Verdens mest lystige team med helter må arbeide sammen for å gjenopprette fred i Glade, eller se at deres elskede hjem forsvinner som en dårlig drøm...

  • Oppdag røttene til Rayman ved å samle inn biter av Glades historie, og sett dem så sammen for å avdekke sannheten bak Raymans opprinnelse.
  • Spill som Rayman i solokampanjen, eller få opptil tre venner til å hoppe inn når som helst for å spille som Globox eller en av de to Teensiene. Spillerne kan avslutte når som helst uten at dette påvirker fremdriften til de andre spillerne.
  • Rayman Origins inneholder over 60 nivåer med 2D plattformspill designet for alle aldre og spillestiler. Lås opp nye ferdigheter og gå tilbake til tidligere nivåer for å oppdage nye veier og hemmeligheter.
  • Et gigantisk rosa monster med hundrevis av øyne... En besatt golem av enorm størrelse... En ond kjøttspisende plante... Rayman Origins vil sette spillerne på prøve med disse og mange flere utfordrende kamper!
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Barn Platform
Formater PS3
EAN 3307215695135
A

Anonym

For et år siden

Morsomt og utfordrende spill

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 9 år siden

Barna elsker spillet.