Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Strangers in a New Town

Til kassen

Se også

Strangers in a New Town

(0)
Skriv en anmeldelse

Rune Berg - Ronnie MAG Larsen - Alex Rinde

Vinyl 7"

79 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Rune Berg - Ronnie MAG Larsen - Alex Rinde
  • Pop & Rock, Norsk
  • Vinyl 7"

The Margarets ga ut sitt fjerde og siste album i 2008, og ble oppløst kort tid etter. Fasiten for bandet etter sju år som plateartister ble tre nominasjoner til Spelemannprisen, fire utgivelser på VG-listas topp ti (derav to andreplasser), nominasjon til Alarmprisen, Norwegian Band Index' topplassering over den mest kritikerroste norske utgivelsen gjennom tidene (Alain Delon / Rubber Rubbish), flere store radiohits og et par-tre hundre spillejobber i inn- og utland.

Men Rune Berg, Ronnie MAG Larsen & Alex Rinde, som utgjorde tre femtedeler av bandet - deriblant hovedlåtskriveren, gitaristen og vokalisten - fikk aldri helt til å slutte å spille sammen. Eller å skrive nye låter. De har siden gjennomført tre turnéer i regi av Rikskonsertene, på ca 50 konserter hver, og gjort en god del spillejobber som akustisk trio.

Nå føler de seg klare til å debutere (eller "redebutere") på platemarkedet, med en blodfersk sjutommer. Planen er å slippe sjutommere i et hyppig tempo i et års tid, for så å samle dem alle sammen på LP og CD, og slippe denne i november/desember 2013. Antakelig med gøye bonusspor og flott cover art og det hele.

Artist:
Rune Berg - Ronnie MAG Larsen - Alex Rinde
Plateselskap:
Redbrick Records
Sjanger:
Pop & Rock
Norsk
Formater:
Vinyl 7"
EAN:
7041884919012

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.