Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Zombie Scravenger, Nerf

Til kassen

Se også

Zombie Scravenger, Nerf

(0)
Skriv en anmeldelse
779 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Med Nerf Zombie Strike Survival System Scravenger-settet er de overlevede forberedte på kampen mot zombiene. De stridende kan sette et av 12-pilsmagasinene inn i Scravenger-blasteren og sende ut et dusin piler på rad før de må lade. Oppbevar det andre 12-pilsmagasinet i holderen på det avtagbare siktet. Skyv det taktiske lyset inn på den taktiske skinnen og bruk det når det er lite lys. Gjør skuddene mer stabile ved å koble på kolben med den skjulte 2-pilsblasteren. Det er alltid bra med back-up. Sett på løpsforlengeren for å tilpasse blasteren til mål langt borte. Scravenger-blasteren med ladearm har en av-/på-knapp for skudd i rask rekkefølge. Sett knappen i på-stilling og beveg ladearmen fram og tilbake for å avfyre alle de 12 pilene raskt. Inneholder blaster, kolbe med blaster, sikte, taktisk lys, løpsforlenger, 2 magasiner for 12 piler samt 26 piler. Fra 8 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.