Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tamiya Lastebil 1/14 Mercedes-Benz Arocs 3348 Rød

Tamiya Lastebil 1/14 Mercedes-Benz Arocs 3348 Rød
Tamiya Lastebil 1/14 Mercedes-Benz Arocs 3348 Rød
7311 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Elefun

Overvåk produktets pris

Flott og utrolig detaljert lastebil fra Tamiya. Det er ikke bare utseende det er lagt stor vekt på, men også kjøring. Alt fra fungerende bladfjærer til 3 trinns girkasse medvirker til virkelighetsfølelsen. Lastebilen leveres som byggesett og nødvendig tilbehør er listet nedenfor. Dette er en special edition-utgave i Italian Red.Her får du Mercedes-Bens Arocs 3348 i 1/14 skala, Tamiya leverer i realistisk skala og med autentiske funksjoner. Vi har også et bredt utvalg tilbehør slik at du kan sette ditt eget preg på din modell.

Lasteplanet kan utstyres med tippfunksjon som kan styres fra radio (radio og tippfunksjon selges separat) samt trekk på begge aksler bak med diff som lar deg gli fint igjennom svingene. Kompleter dette med en lyd/lys modul (selges også separat) og du har en skikkelig flott RC-lastebil.

Nødvendig tilbehør
* Radiosystem (minimum 4 kanaler)*
* ESC/MFU
* Batteri
* Lader
* 2x Servo (gir/styring)
* Lim
* Verktøy
Spesifikasjoner

Skala 1/14
Lengde 576mm
Bredde 190mm
Høyde 267mm

MFU (Multi-Function Unit)
Selges separat og er en lyd/lysmodul med innebygget ESC. Denne gir deg realistiske motorlyder i et bredt turtallsregister samt tute, lys og vibrasjon. Et must for en seriøs modellbygger.

OBS!*
Skal du benytte MFU (Multi-Function Unit) må du velge en radio som er kompatibel med dette systemet. MFU krever en radio med minimum 4 kanaler og den MÅ ha analog trim.

Actuator Set For Tipper Truck
Selges separat (56545) og inkluderer delene du trenger til å få motorisert tipp til kompatible Tamiya lastebiler. Sette er kompatibelt med standard ESC eller MFC-01 (56511) og MFC-03 (56523) Multi Function Control Unit.

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .