Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stuesett, Basic, Lundby

Til kassen

Se også

Stuesett, Basic, Lundby

(0)
Skriv en anmeldelse
-30%
Stuesett, Basic, Lundby
Stuesett, Basic, Lundby
132 kr
Anbefalt pris: 189 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Plass til alle! I stuen kan dukkefamilien være sammen og ha det gøy. Med denne romslige sofaen og lenestolen kan hele dukkefamilien få plass. Sofaen og lenestolen er ikke bare lekre, men også myke og behagelige å sitte i. Stuebordet har en liten kant som gjør at ting lettere holder seg på plass. Veldig praktisk, synes dukkefamilien. Med møbelserien Basic kan du raskt og enkelt møblere Lundby-dukkehuset ditt i nydelige pastellfarger. Målestokk 1:18. Fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>