Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Skogkatt-tvillinger, Sylvanian Families

Til kassen

Se også

Skogkatt-tvillinger, Sylvanian Families

(0)
Skriv en anmeldelse
Skogkatt-tvillinger, Sylvanian Families
Skogkatt-tvillinger, Sylvanian Families
Skogkatt-tvillinger, Sylvanian Families
139 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Benjamin er veldig aktiv. Selv når han sitter i barnevognen, lener han seg forover og vrikker på armer og bein. Han elsker de silkemyke ørene til kaninfamiliene, så mamma Monica har laget en stråhatt med lange ører til ham. Det er favorittingen hans! Nora er en vennlig jente som smiler og vinker til folk hun møter på gata. Mamma Monica har laget en stråhatt med lange kaninører til henne. Nora liker den så godt at hun insisterer på å ha den på selv innendørs.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>