Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Nerf Fortnite RL

Til kassen

Se også

Nerf Fortnite RL

(193)
Skriv en anmeldelse
499 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-2 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Nerf Fortnite RL-blasteren henter inspirasjon fra blasteren som brukes i det populære dataspillet Fortnite! Spill Fortnite i virkeligheten med denne blasteren som skyter store skumraketter! Blasteren fyrer av en kraftig rakett om gangen. Du kommer raskt i gang på bare 3 enkle trinn: sett inn en rakett, avsikre blasteren og trykk på avtrekkeren for å skyte den av gårde. Blasteren kommer med 2 offisielle Nerf Fortnite Elite-raketter som er testet og godkjent for ytelse og kvalitet. De er laget av skumgummi med fleksible, hule tupper. Vis motstanderne at du mener alvor med denne rakettskytende Nerf Fortnite RL-blasteren! Hånddrevet trenger ikke batterier. Copyright Epic Games. Hasbro og alle relaterte navn er varemerker som tilhører Hasbro.

4.7

Basert på 193 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (188)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>