Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Minibuss, Sylvanian Families

Til kassen

Se også

Minibuss, Sylvanian Families

(0)
Skriv en anmeldelse
Minibuss, Sylvanian Families
Minibuss, Sylvanian Families
Minibuss, Sylvanian Families
429 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    8-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Sylvanian Families dukkebil er en kjempemorsom leke for barn. Minibussen er en klassisk Sylvanian-bil i en kul, marineblå farge. Med to avtagbare seter og tre bilstoler er dette bilen for deg som har en stor flokk å ta vare på. Det er god plass i bilen, og det følger også med en bok for å forhindre at de små blir rastløse og et kart slik at dere ikke kjører dere vill! Som en ekstra bonus kan kjøkkenmøblene fra Red Roof Cosy Cottage Starter Home plasseres i minibussen, og vips, har den blitt forvandlet til en campingvogn. Fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.