Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

L.O.L. Surprise Remix

(0)
Skriv en anmeldelse
-20%
L.O.L. Surprise Remix
L.O.L. Surprise Remix
L.O.L. Surprise Remix
L.O.L. Surprise Remix
193 kr
Anbefalt pris: 240 kr
  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Gjør karriere innen musikk med de superkule, nye L.O.L. Surprise Pets-figurene. Det er ikke mindre enn tolv forskjellige fine og morsomme dyr å samle på, og de er alle inspirert av forskjellige musikksjangre som pop, rock, R&B, country og mange fler! Hver figur har sitt eget musikkinstrument og er klar til å spille sammen med deg i flere timer. Fra fire år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.