Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

L.O.L. Surprise J.K. RC Wheels

(0)
Skriv en anmeldelse
L.O.L. Surprise J.K. RC Wheels
L.O.L. Surprise J.K. RC Wheels
L.O.L. Surprise J.K. RC Wheels
L.O.L. Surprise J.K. RC Wheels
596 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-6 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Gjør deg klar til å suse av gårde med de helt nye L.O.L. Surprise Boys Cool Wheels kule, små racerbiler som L.O.L.-dukkene kan kjøre i. Hver bil kommer med en guttedukke og en ultrastilig fjernkontroll, formet som et ratt, som matcher bilen og dukkens tema. Det blir ekstra gøy når du kan styre bilen selv! Mat eller bad dukken for å se hvilken vannoverraskelse dukken skjuler. Passer for barn fra fire år.

Inneholder en retro racerbil, fjernkontroll, L.O.L Surprise Boy med vannoverraskelse, tilbehør som du kan mikse og matche, oversikt over alt du kan samle på.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.