Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

L.O.L. Surprise J.K. Neon Qy

(70)
Skriv en anmeldelse
L.O.L. Surprise J.K. Neon Qy
L.O.L. Surprise J.K. Neon Qy
L.O.L. Surprise J.K. Neon Qy
L.O.L. Surprise J.K. Neon Qy
339 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Disse kule lillesøstrene vil være akkurat som storesøstrene sine og vise frem hva de kan ute på catwalken! Med flott hår, moteriktige klær og høyhælte sko er venninnene klare til å feste med deg. Det er fire kule jenter å samle på, hver med sin egen unike stil. Det er hele 15 forskjellige, morsomme overraskelser i hver pakke. Når du har pakket ut den nye J.K.-dukken din, kan du bruke emballasjen som garderobe til dukken. Fra fire år.

4.5

Basert på 70 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (65)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.