Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Julekalender 2020, LEGO® Friends (41420)

(14)
Skriv en anmeldelse
259 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-7 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

NB: Utgående vare

Tell ned til jul sammen med vennene dine. Hver dag fra 1. desember kan du åpne en luke og få en ny leke. Lekene passer i tre miljøer: Emmas soverom, julenissens verksted og en vinterverden. Følg fortellingen fra Emma skriver en ønskeliste til julenissen og julenissens hjelpere lager lekene til Emma leker med de nye lekene sine i snøen. Med LEGO® Friends Julekalender (41420) kan du gi barn en enda mer spennende adventstid. Bak hver luke venter det en ny, byggbar overraskelse. Kalenderen er full av supersøte julefigurer som er fordelt på tre temaer: Emmas soverom, julenissens verksted og en vinterlig verden. Med hver luke som åpnes, blir barn ledet gjennom de ulike temaene, og det gir ekstra spenning og forventning. Lek og vis fram Barn kan pynte rommet sitt med modellene som blant annet inkluderer LEGO Friends minidukkefigurer av julenissens kone og to av julenissens hjelpere, eller finne på kreative fortellinger og historier med dem. Julekalenderen inneholder også actionfylte funksjoner som snøballkaster og lekerullebrett som fungerer. 24 julete LEGO Friends øyeblikk Barn fra seks år og oppover bygger lekene raskt og enkelt takket være de barnevennlige instruksjonene. Etterpå er det duket for kreativ og gøyal lek. Gi barn en ny verden med Heartlake City byen med de gode vennskapene og mange gode juler!

3.0

Basert på 14 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (9)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.