Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Hot Wheels TB Ultra Boost Kit

Til kassen

Se også

Hot Wheels TB Ultra Boost Kit

(0)
Skriv en anmeldelse
Hot Wheels TB Ultra Boost Kit
Hot Wheels TB Ultra Boost Kit
Hot Wheels TB Ultra Boost Kit
Hot Wheels TB Ultra Boost Kit
Hot Wheels TB Ultra Boost Kit
716 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Gi Hot Wheels®-banen ny kraft med dette settet med stablingsbar booster. De allsidige boosterne kan kobles til hverandre og til de to kryssene som følger med. De ikoniske Track Builder Unlimited-stuntdelene utgjør et utrolig tillegg for å kunne bygge og bygge om til større og bedre stuntsett. Slipp fantasien løs med mer enn fem konfigurasjoner! Hot Wheels® Track Builder Ultra Boost-settet kan kombineres med andre sett (selges separat) for enda større variasjon og mer Hot Wheels®-action. Barna kan velge hvordan de vil bygge, sjekke hvor bra den fungerer og sikre seieren! En god gaveidé for barn fra seks år og oppover. Inkluderer et Hot Wheels®-kjøretøy i skala 1: 64.

Sjekk ut denne allsidige boosteren og krysset som kan kobles til hverandre og til andre baner (selges separat) for spennende byggemuligheter!

Med Track Builder Unlimited kan barna lage akkurat den racing- eller stuntbanen de vil ha.

Utfordre barn mellom seks og ti år med spennende racing- og stuntmuligheter som de selv kan tilpasse med Track Builder Unlimited.

Både boosterne og krysset kan kobles sammen side om side eller topp og bunn.

Denne stablngsbare boosteren og krysset kan bygges og bygges om med mer enn fem konfigurasjoner og inkluderer et Hot Wheels®-kjøretøy.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.