Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Hot Wheels Air Attack Dragon

Til kassen

Se også

Hot Wheels Air Attack Dragon

(0)
Skriv en anmeldelse
Hot Wheels Air Attack Dragon
Hot Wheels Air Attack Dragon
Hot Wheels Air Attack Dragon
818 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Barna blir oppfordret til å redde Hot Wheels-byen i dette motoriserte lekesettet med en fantastisk Air Attack Robo Dragon, en fiende som får frem helten i deg og løfter fortellingen flere hakk. Robo Dragon aktiveres med en knapp på toppen av tårnet. Når det enorme beistet begynner å fly, er planen å slippe skurkene ut av fengselet og ta over politistasjonen! Barna plasserer Hot Wheels®-kjøretøyene i målestokk 1:64 og skyter dem i retning ryggen til den gigantiske Robo Dragon for å kunne lande mellom vingene. Men skynd deg, dette er en kamp mot klokken! Hvis bilen treffer riktig, slås Robo Dragon ned og byen er trygg. Når skapningen reiser seg og bøyer seg, høres utrolige lydkombinasjoner som gir en ny opplevelse hver gang. Barnet kan også plassere et kjøretøy i kjeven eller på halen til Robo Dragon for å gjøre kampen enda mer spektakulær. Settet inneholder en Hot Wheels®-bil i skala 1:64 og koblinger for å legge til andre lekesett og ramper (selges separat). Dette imponerende settet er en flott gave til barn mellom tre og seks år.

Inspirerer til timer med fantasifull lek med en enorm, motorisert Robo Dragon som stiger opp på himmelen og kaster seg ned mens den flyr rundt og prøver å slippe fri skurkene fra fengselet.

Robo Dragon tar spenningen til nye høyder med forskjellige lydkombinasjoner som gir en ny opplevelse hver gang.

Barna skyter ut Hot Wheels®-kjøretøyene sine i skala 1:64 når Robo Dragon beveger seg og prøver å treffe kraftkilden for å beseire beistet!

Barna kan også sette biler på Robo Dragons hale eller i kjeven hans for enda mer dramatisk action.

Eventyret fortsetter med ramper og koblingspunkter for andre Hot Wheels®-sett (selges separat). Inkluderer et Hot Wheels®-kjøretøy i skala 1:64.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.