Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

HGA Speak Out Kids vs. Parents, Hasbro (NO/DK)

Til kassen

Se også

HGA Speak Out Kids vs. Parents, Hasbro (NO/DK)

(0)
Skriv en anmeldelse
HGA Speak Out Kids vs. Parents, Hasbro (NO/DK)
HGA Speak Out Kids vs. Parents, Hasbro (NO/DK)
HGA Speak Out Kids vs. Parents, Hasbro (NO/DK)
329 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Nå er endelig familieversjonen av det populære spillet her! Vær forberedt på å knekke sammen av latter med dette tøysete munnstykkespillet! Speak Out samler venner og familie i et gapskratt når spillerne prøver å si forskjellige setninger mens de har på seg et munnstykke som hindrer dem i å stenge munnen. Spillet inneholder kort med helt nye setninger og 10 munnstykker 6 for barn og 4 for voksne. Antall spillere: 4-10. Spillet er på dansk og norsk. Fra 8 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.