Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Herobility, Tåteflaske, HeroBottle, 340 ml, White

Til kassen

Se også

Herobility, Tåteflaske, HeroBottle, 340 ml, White

(0)
Skriv en anmeldelse
139 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Lekmer AB
Herobility, Tåteflaske, HeroBottle, 340 ml, Blue er en ny generasjon av tåteflasker med praktisk funksjon og design. Flasken er utstyrt med antikolikksystem som forhindrer vakuum i flasken og minimerer risikoen for at barnet svelger luft. HeroTeats ovale brystform gir en naturlig overgang til tåteflasken og reduserer risikoen for søl og sikling. Den klassiske ventilen gir en jevn strøm av velling og kan byttes mellom 4 forskjellige flythastigheter (leveres med størrelse L, passer for 4 måneder+).

Mikserlokket forenkler blanding og gjør at vellingen blir jevnt utblandet uten klumper eller søl. Mikserlokket fungerer også som en beskyttelse for flaskesmokken ved transport. I den medfølgende beholderen kan du oppbevare velling, morsmelk, snacks og barnemat. Beholderen er mikrobølgeovn- og frysesikker og rommer 100 ml som utgjør en stor porsjon vellingpulver. Ta med beholderen gjennom å skru den fast i bunnen på HeroBottle eller HeroSippy.

Flasken har en ekstra bred åpning og er lett å vaske etter bruk, og har kanaler som fører bort skittent vann ved maskinvask slik at flasken alltid er ren og frisk. Takket være de ergonomiske gripeflatene er den lett å holde for små og store hender. HeroBottle støtter World Childhood Foundation og gir 5 kroner til Childhood for hver flaske.

- BPA og ftalatfri

Materiale
Flaske: PP-plast
Flaskesmokk: silikon

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.