Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

HD Telescope, Alga

Til kassen

Se også

HD Telescope, Alga

(0)
Skriv en anmeldelse
HD Telescope, Alga
HD Telescope, Alga
329 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Alga Science HD Telescope bidrar til at barnet ditt lærer mer om verdensrommet. Rett ditt nye teleskop mot himmelen, utforske månen og de andre himmellegemene litt nærmere. En perfekt start for den som vil begynne å utforske hva som finnes der ute.

Det flotte vidvinkelokularet som medfølger gjør at bildekvaliteten og oppløsningen opprettholdes takket være god kvalitet og passende forstørring. Det medfølger også et ekstra okular for maksimalt 100 ganger forstørrelse.

Instruksjoner på norsk.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>