Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Fortnite AR-L Elite Dart Blaster, Nerf

Til kassen

Se også

Fortnite AR-L Elite Dart Blaster, Nerf

(0)
Skriv en anmeldelse
Fortnite AR-L Elite Dart Blaster, Nerf
Fortnite AR-L Elite Dart Blaster, Nerf
Fortnite AR-L Elite Dart Blaster, Nerf
749 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Nerf Fortnite AR-L-blasteren er inspirert av den blasteren som brukes i Fortnite og har samme utseende og farger som den i det populære dataspillet! Spill Fortnite på ekte med denne Nerf Elite-blasteren som har en motordrevet avfyringsmekanisme. Start motoren med akselerasjonsknappen og trykk på avtrekkeren for å avfyre en pil. Et magasin med plass til 10 piler og 20 offisielle Nerf Fortnite Elite-piler medfølger nok til å fylle hele magasinet og fremdeles ha 10 piler i reserve om du trenger å lade om. Vipp opp de to siktene på oversiden av blasteren for å rette den mot målet før du fyrer av. Offisielle Nerf-piler er utformet for å nå langt og testet med hensyn til både kvalitet og funksjon. De er laget av skum og har fleksible, hule tupper. Lek Fortnite både ute og inne med denne motoriserte, pilskytende Nerf Elite Fortnite-blasteren! Krever batterier (ikke inkludert). Fra 8 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>