Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Dukkeklær Startsett Deluxe 43cm

Til kassen

Se også

Dukkeklær Startsett Deluxe 43cm

(0)
Skriv en anmeldelse
481 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
BABY borns dyrevenner, kaninen Benno, bjørnen Bruno og hunden Bello er overalt på BABY borns klær. Settet inneholder en jakke og en body i asymmetrisk design og en hvit topp med fargerike striper på ermene. De rosa selebuksene og skjerfet er dekorert med morsomme, blå pomponger. BABY born har også en rosa hatt og blå sko med matchende hvite skolisser. Hvis den lille føler seg litt alene, kan hun suge på smokken eller leke med ranglen. Det er plass til alt i gymposen.

Kvalitetsklær og tilbehør til den offisielle BABY born-dukken.
Gir variert og langvarig moro gjennom lek.

BABY born Deluxe First Arrival Set 43 cm med jakke, topp, body, bukse, skjerf, lue og sko. Inneholder rangle, smokk og gympose.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.