Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Barbie DreamHouse 114 cm
Barbie DreamHouse 114 cm
Barbie DreamHouse 114 cm

1 / 3

Barbie DreamHouse 114 cm

3 499 kr
Når barna åpner døren til Barbie® Dreamhouse®, oppdager de en verden av ubegrensede lekemuligheter! Dette 1,1 meter høye og 1 meter brede drømmehuset inspirerer til lek i 360 grader over tre etasjer. Plenen og bassenget kan plasseres på flere ulike s
Les mer
Når barna åpner døren til Barbie® Dreamhouse®, oppdager de en verden av ubegrensede lekemuligheter! Dette 1,1 meter høye og 1 meter brede drømmehuset inspirerer til lek i 360 grader over tre etasjer. Plenen og bassenget kan plasseres på flere ulike steder i første etasje og i øverste etasje, og rutsjebane får plass på fire steder i mellometasjen.

Når du er ferdig med utformingen, kan du skape stemning med en av de tre sangene, to lydmiljøene og de justerbare lysinnstillingene! Møblene kan forvandles og det gjør det dobbelt så gøy Grillen kan forvandles til et dessertbord, underholdningssenteret kan bli et lekeområde for husdyrene, og det er mulig å brette ut en køyeseng fra veggen.

Barna kan finne på alle mulige historier, fra en vanlig dag til en stor fest, med kjøkken, stue, spisestue, soverom, bad, basseng, balkong, partyrom og mye mer. La Barbie®-dukken og husdyrene kjøre opp og ned i den fungerende heisen, fyll bassenget med vann og plask rundt, nyt solen på balkongen i øverste etasje og takterrassen eller la husdyrene leke i valpebassenget og rutsjebanen.

Må monteres. Dukker, kjøretøy og rullestol er ikke inkludert. Bruker 3 alkaliske AA-batterier (LR6) (ikke inkl.). Farger og dekorasjoner kan variere.

Alder: 3+
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse