Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Baby Born Enhjørnig Fe Antrekk 43 cm

Til kassen

Se også

Baby Born Enhjørnig Fe Antrekk 43 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Baby Born Enhjørnig Fe Antrekk 43 cm
Baby Born Enhjørnig Fe Antrekk 43 cm
235 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Feer og enhjørninger hører sammen som småkaker og melk. BABY borns fargerike fekjole, som er laget av regnbuestoff, er pyntet med søte enhjørninger som danser på en stjernehimmel. Overdelen er pyntet med blomstrede enhjørningsansikter med søte ører. Og selvfølgelig har en ekte fe bruk for vinger. De delikate vingene med glitterblomster er sydd på ryggen og bretter seg ut når BABY born tar armene gjennom de små hullene. Tilbehør til BABY born i høy kvalitet. Egnet til barn fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.