Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni

Til kassen

Se også

Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni

(0)
Skriv en anmeldelse
Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni
Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni
Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni
Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni
Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni
Avento Steppekasse stor 41VZ-ZGR-Uni
629 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne store aerobic steppekassen fra Avento vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din aerobic trening. Du har nettopp funnet din nye treningskompis! Den sier aldri at det er for sent, og er alltid villig til å trene! Steppekassen er laget av solid PP og PE, og er justerbar i høyde fra 10 til 20 cm takket være de avtakbare bendelene. Denne tilpasningsbare steppekassen passer for mange forskjellige øvelser, og den har en sklisikker overflate og føtter.
  • Farger: svart, grå og rød
  • Materiale: polypropylen og polyetylen
  • Mål: 78 x 29 x 20 cm (L x B x H)
  • Høydejusterbar fra 10, 15 til 20 cm ved hjelp av deler av avtakbare benklosser
  • Sklisikker overflate og føtter
  • SKU:423066
  • EAN:8716404277970

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.