Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Abbey Game Sjakk- og dambrett med grense brun 49CD

Til kassen

Se også

Abbey Game Sjakk- og dambrett med grense brun 49CD

(0)
Skriv en anmeldelse
Abbey Game Sjakk- og dambrett med grense brun 49CD
Abbey Game Sjakk- og dambrett med grense brun 49CD
Abbey Game Sjakk- og dambrett med grense brun 49CD
497 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Nyt sjakk eller dam på en regnfull ettermiddag med dette 49CD sjakk- and dambrettet fra Abbey Game! Denne deluxe-modellen er tosidig og har innlagte paneler, tall- og bokstavsindikatorer rundt brettet. Dam/sjakkbrettet kommer i en brun farge med en side på 8 til 8 paneler og en annen med 10 til 10 paneler. Størrelsen på spillefeltet er 40 x 40 cm.
  • Tre lakkert/finert ramme
  • Med tall- og bokstavindikasjon rundt brettet
  • Modell: 2-sidig brett med innfelt rutenett
  • Side 1: Sjakkbrett - 8 x 8 rutenett
  • Side 2: Dambrett - 10 x 10 rutenett
  • Mål: 50,6 x 50,6 x 1,5 cm (spillfelt: 40 x 40 cm)
  • Farge: brun
  • SKU:403553
  • EAN:8716404232177

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.