Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

(99) Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery Playset

Til kassen

Se også

(99) Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery Playset

(0)
Skriv en anmeldelse
(99) Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery Playset
(99) Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery Playset
(99) Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery Playset
489 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Från: 3 år
Dykk ned i fantasilek med Barbie®-havfruedukken, de søte vennene hennes Mertoddler og Merbaby, og det artige Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery-lekesettet! En sklie, en huske og et undervannstema med pastellfarger og regnbuedetaljer legger grunnlaget for magiske historier. Legg Merbaby ned i den roterende husken, og snurr på uroen for henne. Sett Mertoddler i muslingstolen sin, eller hjelp henne ned sklien. Skyv narhvalen ned sklien også, eller fyll den med vann og bruk den som en spruteleke! Barbie® Mermaid-dukken, Mertoddler og Merbaby har alle fargerike, havinspirerte topper og haler, og Barbie®-dukken har en tiara i det pastellrosa håret. Hver dukke kan bøyes i livet slik at de kan svømme, sitte og ake i sklien. Barna vil more seg med å gjenskape favorittscener og eventyrlige drømmer, for når man reiser til Dreamtopia, våkner man i en verden der drømmer blir til virkelighet! Samle alle Barbie™ Dreamtopia-dukkene og -lekene, og slipp fantasien løs (selges hver for seg så langt lageret rekker). Barbie™ Dreamtopia Mermaid Nursery-lekesettet er en flott gave til barn mellom 3 og 7 år. Inkluderer Barbie-havfruedukke, Mertoddler-dukke, Merbaby-dukke, narhvalleke, lekesett med huske og tilbehør. Farger og dekor kan variere.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.