Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN
AIR R1S-NN

1 / 10

AIR R1S-NN

4 490 kr
DXRacer Air R1S er konstruert for å være den ultimate gamingstolen med sine pustende, allsidige og støttende funksjoner. AIR R1S er den første av sitt slag som bruker resirkulert mesh kombinert med unike springfjær for å holde deg sval og komfortabe
Les mer
DXRacer Air R1S er konstruert for å være den ultimate gamingstolen med sine pustende, allsidige og støttende funksjoner. AIR R1S er den første av sitt slag som bruker resirkulert mesh kombinert med unike springfjær for å holde deg sval og komfortabel gjennom hele spillet, hele året. Ultra-ventilerende mesh forbedrer luftstrømmen i stor grad og gjør at varme og fuktighet ikke bygges opp så lett.

Stolen har innebygd korsryggstøtte, nakkestøtte av minneskum og regulerbar ryggstøtte som lar deg finne din foretrukne sitteposisjon. Den avanserte multifunksjonelle kontrollenheten lar deg ikke bare bevege setet frem og tilbake, man kan også låse setet i gradvis bakoverlente posisjoner, noe som gir en mer avslappet sitteopplevelse.

4D-armlenene er justerbare i fire forskjellige posisjoner som resulterer i nesten uendelige tilpasningsmuligheter. De store PU-dekkede hjulene kombinert med hjulbasen av aluminium med integrerte farger gjør at stolen ruller jevnt over flate overflater. Klasse 4-sertifisert gassløft med maksimal kapasitet på 150 kg, og anbefalt høyde er opptil 200 cm.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser