Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

VOREL Vinkelsliper Stål Metall Blå 79641

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
VOREL Vinkelsliper Stål Metall Blå 79641
VOREL Vinkelsliper Stål Metall Blå 79641
571 kr

Overvåk produktets pris

Dette VOREL Vinkelslipestativet er ideelt for å holde vinkelsliperen stabil og gjør det mulig å kutte stål, metall, stein, plast, rør, stenger, etc. Med mer presisjon enn betjening for hånd, er dette vinkelslipestativet egnet for vinkelslipere med en platediameter på 115-125 mm. Den er laget av sterkt metall, noe som gjør den robust og holdbar, mens den store, brede basen øker stabiliteten. Denne praktiske skjærebenken er et ideelt tilbehør for å transformere en hvilken som helst vinkelsliper til en sikker, stasjonær skjærestasjon for profiler, rør og metallstenger.
  • Farge: Blå
  • Materiale: Metall
  • Egnet for vinkelslipere med en diskdiameter på 115-125 mm
  • SKU:408009
  • EAN:5906083796418

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.