Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

  • 14

    %

Infrarød panelovn 450W - Geit
Infrarød panelovn 450W - Geit

1 / 2

Infrarød panelovn 450W - Geit

2 899 kr

-14%

3 390 kr
· Effekt: 450W · Montering: vegg · Beskyttelsesklasse: IP44 · Helt Stillegående · Dimensjoner: 56x95cm · Kabellengde: 2M   Jevn oppvarming Våre infrarøde varmepaneler varmer ikke opp luften, slik som tradisjonelle varmeovner, men derimot
Les mer

· Effekt: 450W

· Montering: vegg

· Beskyttelsesklasse: IP44

· Helt Stillegående

· Dimensjoner: 56x95cm

· Kabellengde: 2M

 

Jevn oppvarming

Våre infrarøde varmepaneler varmer ikke opp luften, slik som tradisjonelle varmeovner, men derimot objektene i rommet. Alt fra gulv, vegger, tak og møbler, som deretter avgir varmen videre ut i luften. En tradisjonell varmeovn varmer opp luften som da stiger til taket og den kalde luften blir som regel liggende i de lavere områdene i rommet. Med infrarød oppvarming får du en mye bedre spredning av varmen da det ikke er luften som blir varmet opp.  

 

Flott design

Solvarm infrarøde panelovner er design og funksjonalitet på sitt beste, og er et flott alternativ for de som ønsker vakkert interiør og effektiv oppvarming. 

 

Allergivennlig og bedre inneklima

Siden IR-paneler direkte varmer opp objekter, vegger og tak - gjør dette at luften ikke sirkulerer på samme måte som tradisjonell oppvarming. I tillegg er overflate temperaturen såpass lav at den brenner ikke støv og skaper heller ikke svevestøv, det betyr mindre allergener i luften.  

 

IP44

Våre ovner har beskyttelsesklasse IP44 og er egnet for installasjon på våtrom.

 

Motvirker mugg og sopp dannelse 

Infrarød oppvarming reduserer risikoen for dannelse av sopp og råte, da veggene og taket varmes opp direkte. Siden varmen spares opp i vegger og tak vil de fortsette å avgi varme etter at ovnen er skrudd av.

 

 

Identifikasjon

EAN 4820191551565
Produsentens artikkelnummer ISH450FB.1206
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser