Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Titan Life Warm Up Bike, Airbike
Titan Life Warm Up Bike, Airbike
Titan Life Warm Up Bike, Airbike

1 / 3

Titan Life Warm Up Bike, Airbike

10490 kr

-16%

Rek pris. 12490 kr
TITAN LIFE Warm Up Bike er designet for å passe både til oppvarming, men også for de tøffe intervalløktene. Sykkelen er ikke utstyrt med noen motstander, men her er det du som bestemmer motstanden - jo hardere du tråkker jo mer motstand du får. Nå
Les mer

TITAN LIFE Warm Up Bike er designet for å passe både til oppvarming, men også for de tøffe intervalløktene.
Sykkelen er ikke utstyrt med noen motstander, men her er det du som bestemmer motstanden - jo hardere du tråkker jo mer motstand du får.
Når du trener med TITAN LIFE Warm Up Bike, beveger begge armer og ben seg samtidig, noe som betyr at flere og større muskelgrupper blir trent i forhold til trening med en vanlig sykkel.

Sykkelen har virkelig et bredt repertoar av bruksområder. Alt fra oppvarming, kondisjonstrening, rehabilitering og også utmerket som et element i funksjonell trening.

Datamaskinen viser relevante treningsdata, for eksempel: tid, watt, kalorier, hjertefrekvens, avstand, intervall, hastighet osv. Det er mulig å gjøre dine egne valg i innstillingen, av intervaller som gjentas og vises på displayet, med lyder som signaliserer når intervallet er fullført.
I tillegg kan du sette dine egne mål i henhold til tider, avstander, forbrenning, hjertefrekvens osv.

Dokument

Manual (SE)

Manual (ENG)

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse