Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bambus Sokker 18-Pack

Fri frakt
Bambus Sokker 18-Pack
Bambus Sokker 18-Pack
Bambus Sokker 18-Pack
Bambus Sokker 18-Pack
Bambus Sokker 18-Pack
Bambus Sokker 18-Pack
759 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    3-10 Arbeidsdager
    Fri frakt
  • Selges og sendes av ADEVE

Overvåk produktets pris

  • Fri Frakt
  • Vincent Creation®
Bambus sokker med håndsyet tå søm (ingen merkbar søm på tærne). Forsterket tå og hæl for økt holdbarhet. Løs elastikk hindrer trykkpunkter. Bambus er en veldig myk og behagelig materiale. Sokken er sertifisert i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®.
Denne 18-pakken består av 6 3-pakker.

Materiale:75% Bambus Viskose, 20% Polyamid, 5% Elastan

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Ikke hentet pakke Hvis du ikke har mottatt produktet innen 10 dager, kan du kontakte oss slik at vi kan undersøke hvor det er før det returneres til oss. ADEVE forbeholder seg alltid retten til å belaste deg for pakker som ikke er hentet, for øyeblikket 240 kr. Dette tilsvarer ekstrakostnadene som oppstår for oss i form av frakt- og returhåndtering. For øvrig gjelder Cdon:s generelle vilkår §6. Retur Angrerett Du som kunde tar vare på returfrakten. Husk at en produktboks må være i god form for å kunne selge produktet igjen. Ingen ønsker å få et produkt i en brutt boks. Så returner produktet med det i tankene. ADEVE kan gjøre et prisfradrag som tilsvarer verdifall hvis det har vært urimelig skade på produktet eller produktboksen. Returen må sendes i henhold til DDP - Incoterm 2020. For øvrig gjelder Cdon:s generelle vilkår §7.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .