Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Daddys Lil Monster Suicide Squad Dame T-shirt

Til kassen

Se også

Daddys Lil Monster Suicide Squad Dame T-shirt

(0)
Skriv en anmeldelse
Daddys Lil Monster Suicide Squad Dame T-shirt
Daddys Lil Monster Suicide Squad Dame T-shirt
249 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partykungen
Balltre, sabla slurvete make-up og en holdning som får hvem som helst til å ville fly av gårde bare ved tanken på denne personen. Ja, der har du superskurkenes superskurk, Harley Quinn. Tett fulgt av sin squad med suicidale superskurker vandrer hun rundt i byen og steller i stand helt meningsløst kaos hvor hun enn går.

Daddy's Lil Monster Suicide Squad Dam T-shirt er en kopi av T-skjorten som Harley Quinn bar i filmen Suicide Squad. Denne T-skjorten er den perfekte gaven til alle slags døtre, men gi den helst ikke sammen med et balltre, for da kan det skje uhyggelige ting.

Fins i størrelsene: Small, Medium, Large og X-Large.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>