Tilbake til start
Winix Zero Compact luftrenser
Winix Zero Compact luftrenser
Winix Zero Compact luftrenser
Winix Zero Compact luftrenser

1 / 4

Winix Zero Compact luftrenser

2 999 kr
Winix Zero Compact - holder luften i hjemmet ren for deg og din familie! Luftrenseren Winix Zero Compact er en liten og kraftig luftrenser designet for ethvert rom på opptil 50 m². Viftekapasiteten (CADR) er på 250m³ / time. Den passer perfekt til
  • Beskytter mot virus og bakterier
  • PlasmaWave®-teknologi
  • Auto- og nattmodus
  • ECARF- og Allergy UK-sertifisert
Les mer

Winix Zero Compact - holder luften i hjemmet ren for deg og din familie!
Luftrenseren Winix Zero Compact er en liten og kraftig luftrenser designet for ethvert rom på opptil 50 m². Viftekapasiteten (CADR) er på 250m³ / time. Den passer perfekt til soverom, barnerom og hjemmekontor.

- Luftstrøm 250 m³/time
- PlasmaWave®-teknologi
- HEPA-filter fanger 99,97% av luftbårne allergener, partikler og støv
- Kullfilteret gir beskyttelse mot vond lukt
- Partikkelsensor (PM2,5)
- Visuell indikator for luftkvalitet
- 4-trinns luftfiltrering
- ECARF- og Allergy UK-sertifisert

Perfekt for soverommet
Denne kompakte luftrenseren fanger effektivt virus, bakterier, fint støv (PM2,5), pollen, allergener fra kjæledyr, røyk, muggsporer, VOC og vond lukt. Den har et 4-trinns filtreringssystem (Fine Mesh forfilter, karbonfilter, ekte HEPA-filter (99,97%) og Winix PlasmaWave®-teknologi).

Hvilemodus demper lysene og kjører luftrenseren stille, slik at du får en god natts søvn. Auto-modus med smart partikkelsensorteknologi justerer automatisk viftehastigheten for å holde luften ren og renset.

Godkjenninger og anbefalinger
Luftrenseren Winix Zero Compact er testet, godkjent og sertifisert av flere internasjonale allergiforbund. Testene gjennomføres for å sikre at du bruker en luftrenser som virkelig forbedrer luftkvaliteten innendørs. Noen av godkjenningene er som følger:

- ECARF = European Centre for Allergy Reasearch Foundation. Alle luftrensere fra Winix er godkjent og anbefalt av allergiforbundet ECARF.
- Allergy UK er det britiske astma- og allergiforbundet. Alle luftrensere fra Winix er godkjent og anbefalt av Allergy UK.

4-trinns luftfiltrering
1. Vaskbart forfilter som samler store støvpartikler, lo og dyrehår, slik at de andre filtrene varer lenger.
2. Kullfilter som filtrerer organiske partikler fra luften som kan oppstå ved matlaging, kjæledyr og sigarettrøyk. Dette reduserer også lukt.
3. HEPA-filter som fjerner 99,97% av alle støvpartikler i luften som fint støv, allergener, sopp og pollen.
4. PlasmaWave®-teknologi som skaper hydroksylmolekyler som naturlig nøytraliserer virus, bakterier og gasser, uten å produsere skadelig ozon.

VOC - Flyktige organiske forbindelser
Denne luftrenseren har kullfilter kombinert med PlasmaWave®. Denne kombinasjonen er svært effektiv for å redusere og uskadeliggjøre flyktige organiske forbindelser (VOC).

Kjappe fakta

  • Beskytter mot virus og bakterier
  • PlasmaWave®-teknologi
  • Auto- og nattmodus
  • ECARF- og Allergy UK-sertifisert
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser