Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Meaco DD8L Standard
Meaco DD8L Standard
Meaco DD8L Standard

1 / 3

Meaco DD8L Standard

3 690 kr
Luftavfukteren DD8L Standard fra Meaco passer utmerket til bruk i campingvogn, kjeller, båt, hytte eller garasje - anbefalt i rom opp til 48 kvm. Dette fordi avfukteren har en tørkerotor som er like effektiv i alle temperaturer ned mot 2°C, til samm
  • Campingvogn, kjeller, garasje, båt
  • Maks areal: 48 kvm
  • Lydnivå: 39 dB
  • Hygrostat
  • Ionisering
Les mer

Luftavfukteren DD8L Standard fra Meaco passer utmerket til bruk i campingvogn, kjeller, båt, hytte eller garasje - anbefalt i rom opp til 48 kvm. Dette fordi avfukteren har en tørkerotor som er like effektiv i alle temperaturer ned mot 2°C, til sammenligning med vanlige avfuktere som er mest effektive over 20°C og 60% luftfuktighet.

I Norden på sommertider ved 20°C og 60% luftfuktighet vil avfukteren Meaco DD8L Standard trekke til seg 8 liter med fuktighet pr time, mens en kompressorbasert avfukter som i utgangspunktet markedsføres som 20 liter, bare vil trekke til seg ca. 8.5 liter fukt i timen, fordi de er mindre effektive under 30°C. Meaco DD8L Standard kan også i rom som stue, soverom, kjøkken og bad, men kompromisset er at den bruker litt mer strøm.

Den har integrert hygrostat, et bakteriedrepende luftfilter, og dreneringsslange følger med.

Plassering

Meaco DD8L Standard skiller seg ut da den er av typen luftavfuktere med tørkerotor som er like effektiv i rom med lav temperatur (2 - 17°C), som i rom med normal temperatur (18 - 30°C)

Luftavfukteren fra Meaco passer derfor utmerket i en campingvogn, kjeller, garasje, båt, eller lager - og i oppholdsrom som stue, soverom, kjøkken og bad opp til 48 kvm, og takler moderate til store utfordringer med fukt. Den bruker forøvrig litt mer strøm enn kompressorbaserte luftavfuktere.

Kapasitet

Luftstrømmen er på 115 m3/t, og følgelig kan luftavfukteren brukes i rom opp til 48 kvm. Men, for å vurdere kapasitet på en luftavfukter må vi se på hvor mange liter vann den kan avfukte fra luften i døgnet.

Som følge av at Meaco DD8L Standard er like effektiv i lavere temperaturer (i motsetning til kompressorbasert luftavfuktere), vil den avfukte ca. 8 liter vann i døgnet uavhengig av om du plasserer den i stuen med 20°C og 60% relativ luftfuktighet, eller i kjelleren med 10°C og 60% relativ luftfuktighet.

Vanntanken er på 2,1 liter, men det følger med en dreneringsslange som gjør at du kan lede vannet direkte til et avløp.

Lydnivå

Hvis du bruker Meaco DD8L Standard på laveste nivå vil den produsere et lydnivå på ca. 39 desibel. De to andre effektnivåene har et lydnivå på 43 og 48 desibel.

Funksjoner

Avfukteren kommer med en integrert hygrostat som du burde stille inn for å regulere hvor lavt den relative luftfuktigheten minimum skal være (variabel mellom 40 og 70%). Hvis du ikke ønsker av fuktigheten skal gå lavere enn 40%, så stiller du inn det med 5% intervall.

For å hindre at mindre støvpartikler slipper unna har Arida S9L en funksjon som heter ioniosering. Dette bidrar til at mindre støvpartikler i luften rundt luftavfukteren samles- og fester seg i filteret. 

Meaco DD8L har egen funksjon for klestørk. Sett avfukteren ved siden av tørkestativet og trykk på knappen for klestørk. Avfukteren kjører da både viften og tørkeprosessen på full fart. Klærne er tørre på noen timer. Fuktigheten samles i avfukteren, og ikke som kondens på dine vinduer.

Tekniske data:

Romstørrelse: 10 – 100 m2
Egnet temperatur:0 – 35 grader
Mulig temperatur: 0 – 35 grader
Strømforbruk Nom: 330 Watt
Strømforbruk Max: 650 Watt
Luftfilter: Bakteriedrepende
Lydnivå39/43/48 dB avhengig av innstilling
Tørkeprinsipp: Tørkerotor
Tørkekapasitet:8 liter / døgn
Tilsvarer kompressor: 20 liter / døgn
Drenering mulig: Ja, med slange
Slange medfølger: Nei
Hygrostat: Ja
Viftehastigheter: 3
Max vifte: 115 m3 / time
Ionisering av luften: Standard
Timer: Av etter X timer
Volum vannbeholder: 2,1 liter
Kjølemedie: Nei
Vekt: 6,5 kg

Kjappe fakta

  • Campingvogn, kjeller, garasje, båt
  • Maks areal: 48 kvm
  • Lydnivå: 39 dB
  • Hygrostat
  • Ionisering
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser