Tilbake til start
Arida Clean 600 luftrenser med aerOHeal®
Arida Clean 600 luftrenser med aerOHeal®
Arida Clean 600 luftrenser med aerOHeal®
Arida Clean 600 luftrenser med aerOHeal®

1 / 4

Arida Clean 600 luftrenser med aerOHeal®

6 499 kr
Dette er luftrenseren for dem som har store behov. Det kan være hjemme hos en som sliter med allergi, eller på en arbeidsplass der behovet for rensekapasitet er større enn hjemme. - Fjerner allergener og mikroorganismer fra luften - aerOHeal ®  
Les mer

Dette er luftrenseren for dem som har store behov. Det kan være hjemme hos en som sliter med allergi, eller på en arbeidsplass der behovet for rensekapasitet er større enn hjemme.

- Fjerner allergener og mikroorganismer fra luften
- aerOHeal® luftrensingsteknologi
- Kapasitet på inntil 690 m3/time
- Digitalt display med parametere og indikator for luftkvalitet
- Forfilter, HEPA-filter, karbonfilter, fotokatalytisk filter, ionisering og UV-lys med sterilisering
- Veldig lavt lydnivå (fra 20 dB)
- For områder inntil 150 kvadratmeter


Arida Clean 600 er en stor luftrenser som har alt, og dobbelt opp av det meste.
- To forfilter
- To HEPA-filter
- To kullfilter
- To fotokatalytiske filter
- To UV-lamper
- Ionisering
- aerOHeal® rensesystem

Arida Clean 600 baserer seg på rensing med HEPA-filter. Dette er en velkjent og effektiv teknologi. Den leveres med HEPA-11 som standard, men du kan oppgradere til HEPA-13 senere. Luftrenseren har god kapasitet og suger inn luft fra begge sider (foran og bak).

Filtersammensetning
1. I forkant av begge HEPA-filtrene står det et forfilter, som fjerner stor partikler som støv, hår og små hybelkaniner. Disse filtrene kan og bør støvsuges ofte, slik at du får lang levetid på HEPA-filtrene.
2. HEPA-filtrene fjerner de små partiklene fra luften. Det er disse partiklene som er farlige å puste inn, og det er de partiklene som gir deg plager ved allergi. Typiske partikler som festes i disse filtrene er pollen, svevestøv, trafikkforurensning (dieselpartikler, dekkstøv, veistøv), flass fra kjæledyr og små fiber fra klær, møbler og tekstiler.
3. Bak hvert HEPA-filter står det et aktivt kullfilter. Disse fjerner farlige gasser fra luften. Flyktige organiske forbindelser kalles for VOC (Volatile Organic Compound) og er gasser, lukter og kjemikalier som kan være skadelig for deg og din familie. Disse farlige organiske forbindelsene kan komme fra maling, oppussing, byggematerialer, matlaging, trafikk, kosmetikk, rengjøringsmidler, møbler, tepper, gardiner og madrasser.
4. Bak begge kullfiltrene står det et stort fotokatalytisk filter. Begge disse filtrene står i kombinasjon med hvert sitt UV-lys, og det spesielle rensesystemet aerOHeal®. Dette uskadeliggjør virus og bakterier i luften, og det hjelper til med å bryte ned skadelige kjemikalier og forbindelser i luften. aerOHeal®-systemet gjør at luften tilsettes en liten mengde frie radikaler (OH-) som er med på gi deg frisk og ren luft. Systemet kan også gi deg noe O3, men i veldig små mengder. O3 er ustabilt og vil forsvinne av seg selv, ofte før luften er ute av luftrenseren.
5. I tillegg til dette vil luften bli ionisert før den blåses tilbake til luften. Ionisering av luften vil gjøre at de små partiklene som er i luften vil binde seg sammen til større partikler. Det gjør at de lettere fester seg i filtrene, og øker luftrenserens effektivitet. Ioniseringen kan også bidra til å redusere vond lukt.

Hva er aerOHeal®? 
aerOHeal® er et varemerkeregistrert rensesytem som du kun finner på luftrensere fra Arida. Rensesystemet bidrar til å
- uskadeliggjøre virus
- uskadeliggjøre bakterier
- redusere kjemiske forbindelser
- redusere vond lukt 

Hvordan virker aerOHeal®?
Rensesystemet aerOHeal er litt infløkt å forklare. Kort fortalt vil systemet bruke ultrafiolett lys med en spesiell bølgelengde i forbindelse med et fotokatalytisk filter med en spesiall titanlegering. aerOHeal®-systemet vil gjøre at fuktigheten i luften gjøres om fra vann (H2O) til frie radikaler (OH- og H+). Disse OH-forbindelsene vil igjen reagere med forurensninger i luften (VOC, bakterier, virus) og uskadeliggjøre disse. 

Smart hjem, hjemmeautomatisering, app og info på telefonen din
Arida Clean 600 er en moderne luftrenser og den kan selvfølgelig kobles opp mot ditt hjemmenettverk og styres med en app på telefonen. Du vil da kunne styre luftrenseren fra telefonen din. Du vil kunne lese av måleverdier og du vil kunne programmere luftrenseren til å starte og stoppe på angitte tider.

Ønsker du ikke å bruke appen og telefonen så kan luftrenseren helt fint betjenes med knappene å maskinen. Ønsker du mer informasjon og forståelse så kan appen gi deg mye nyttig info.

Identifikasjon

EAN 7090043251012
Produsentens artikkelnummer AP5006
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser