Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Crosstrainer XC 500

1 / 1

Crosstrainer XC 500

27490 kr

-14%

Rek pris. 31900 kr
Denne treningsapparatet har selvgenererende motstand i form av en EMS-magnet. Motstanden er stille og fantastisk myk. Trinnlengden er hele 51 cm, slik at enda lengre brukere kan ta ut treningsbevegelsene på en tilfredsstillende måte. Pedalene du står
Les mer

Denne treningsapparatet har selvgenererende motstand i form av en EMS-magnet. Motstanden er stille og fantastisk myk. Trinnlengden er hele 51 cm, slik at enda lengre brukere kan ta ut treningsbevegelsene på en tilfredsstillende måte.

Pedalene du står på har god størrelse og er dekket med en polstret matte. Pedalene er designet for å opprettholde sin horisontale stilling gjennom hele banen. Fordelen med dette er at du unngår den skarpe vinkelen som ellers kan oppstå og igjen kan føre til belastning på knær og ankler.

Treningscomputeren har et batteri som forhindrer at informasjon forsvinner umiddelbart etter trening.

Produktark

Husk at en maskin aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har "føtter". Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi i Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .