Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Sackboy: A Big Adventure

1 / 1

Sackboy: A Big Adventure

219 kr

-59%

535 kr
Sackboy: A Big Adventure - Playstation 5 Ta med Sackboy på et episk 3D-plattformeventyr sammen med vennene dine. Den ikoniske PlayStation®-helten Sackboy er tilbake i toppform i et gigantisk, morsomt og hektisk flerspiller 3D-plattformeventyr
  • Action, Eventyr
  • PS5 - Playstation 5
Les mer

Sackboy: A Big Adventure - Playstation 5Ta med Sackboy på et episk 3D-plattformeventyr sammen med vennene dine.

Den ikoniske PlayStation®-helten Sackboy er tilbake i toppform i et gigantisk, morsomt og hektisk flerspiller 3D-plattformeventyr – med sekkevis av spenning for alle!

Den onde Vex kidnapper vennene til Sackboy og tvinger dem til å bygge Vrengeren sin. Denne dødelige, diabolske dingsen vil forvandle Mekkeland fra en fantastisk verden av ren fantasi og uskyldige drømmer … til et forvrengt, øde mareritt. For en skurk!

Men legendene forteller om en profeti fra den innerste sirkelen til de strikkede ridderne, Mekkelands legendariske beskyttere. Det er nemlig bare de modigste, mest fryktløse, ridderlige og, ja, galante som kan redde dagen i dette nesten for dramatiske kappløpet mot tiden, stappet med fare og risiko. Skikkelig mye risiko.

Begi deg ut på eventyr alene eller sammen med de modigste vennene dine, i en tornado av spenning som tar deg med til de høyeste fjelltopper, de grønneste jungler, de våteste undersjøiske riker og, eh, de romsligste romkolonier.

Ta knekken på Vex. Redd sekkefolket. Redd dagen. Det er på tide å oppfylle skjebnen din, Sackboy. Fra koselig vidunderbarn … til den modigste strikkede ridder.

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr
Formater PS5 - Playstation 5
EAN 711719826828
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse