Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

  • 29

    %

Assassin's Creed Valhalla

1 / 1

Assassin's Creed Valhalla

(2 anmeldelser)
249 kr

-29%

349 kr
Assassin's Creed Valhalla - Playstation 5 Spill som en legendarisk vikingkriger som har vokst opp med historier om ære og brutale slag. Plyndre fiender, utvid bosetningen din, og tilriv deg mer politisk makt i jakten på en plass blant gudene i Val
  • Action, Eventyr
  • PS5 - Playstation 5
Les mer

Assassin's Creed Valhalla - Playstation 5

Spill som en legendarisk vikingkriger som har vokst opp med historier om ære og brutale slag. Plyndre fiender, utvid bosetningen din, og tilriv deg mer politisk makt i jakten på en plass blant gudene i Valhall.

Takket være avansert RPG-mekanikk kan du forme karakterens utvikling og påvirke verdenen rundt deg. Alle avgjørelsene dine påvirker hvilken vei du tar mot heder og ære – alt fra politiske allianser og kampstrategi til dialoger og utstyrsfremdrift.

Bygg og oppgrader bygninger med ditt eget personlige preg, slik som kaserner, smier, tatoveringsstuer og flere. Rekrutter nye medlemmer til klanen din, og skap ditt helt eget vikingeventyr.

Kjøp i spill er valgfritt

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr
Formater PS5 - Playstation 5
EAN 3307216174387
A

Alexno24

For et år siden

For et fantastisk spill!! Og de det nydelige vakre landskapet i Norge, England, Vinland, Asgard og Jotunheimen har vært en fantastisk opplevelse! Det å oppleve vikingtiden for meg er ganske kult, har fascinert meg for vikinger i mange år. Dette er absolutt verdt pengene, svært spill, masse å gjøre, kanskje for mye å gjøre, dette er et 100 timers spill. Men spillet sliter med litt bugs, men opplevelsen av spillet er større enn bugsene! Gleder meg til de 2 neste DLCene!

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 2 år siden

En flott og god og,blir en fornøyelse og bruke .

Ja, jeg anbefaler denne varen