Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Sexpert Quiz

1 / 1

Sexpert Quiz

149 kr
Hvem i vennegjengen din er en skikkelig sexpert? Finn det ut med dette spillet som er like morsomt som lærerikt. Dette spillet har en stor samling spørsmål om sex og lyst, og det er fullspekket med informasjon som kan være vanskelig for både den erfa
Les mer
Hvem i vennegjengen din er en skikkelig sexpert? Finn det ut med dette spillet som er like morsomt som lærerikt. Dette spillet har en stor samling spørsmål om sex og lyst, og det er fullspekket med informasjon som kan være vanskelig for både den erfarne og den seksuelle nybegynneren. Undersøk hvor mye du egentlig vet om alt relatert til sex, lær deg ting på veien og ha det kjempegøy med vennene! 

Sexpert Quiz er et spørrespill med over 200 sexrelaterte spørsmål. Spørsmålene er i form av åpne spørsmål, flervalgssvar og «sant eller falskt», og de kan stilles til både enkelte eller samtlige spillere. Eksempel på spørsmål er «Hvilken posisjon brenner flest kalorier?» og «Hvor sitter menns g-punkt?». Spillet åpner for mange diskusjoner som ellers kan være tabu og vanskelige å ta opp, og hvert spørsmålskort inkluderer også svar og forklaringer slik at spillet blir veldig lærerikt for spillerne. Det følger med over 200 spørsmålskort, 1 spillebrett, 6 spillebrikker samt 6 svarbrikker. Spillerne flytter spillebrikken langs brettet avhengig av om de svarer feil eller riktig, og vinneren utnevnes til gjengens Sexpert. Kommer på engelsk og krever 2–6 spillere.

  • Språk: engelsk
  • Alder: 18 år 
  • Spillere: 2–6 stk.
  • Inkluderer spillebrett, 6 spillebrikker, 6 svarbrikker og over 200 spørsmålskort

Identifikasjon

EAN 8717703521580
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser