Tilbake til start
Belladot Vibrator Barbro

1 / 1

Belladot Vibrator Barbro

449 kr
Vi vet alle hvor deilig det er med vibreringer på klitoris, og hvor godt det føles med stimuli på g-punktet. Men vet du hvor fantastisk det føles å oppleve begge følelsene samtidig? Når har du sjansen til å få oppleve det på daglig basis! Denne rabbi
Les mer
Vi vet alle hvor deilig det er med vibreringer på klitoris, og hvor godt det føles med stimuli på g-punktet. Men vet du hvor fantastisk det føles å oppleve begge følelsene samtidig? Når har du sjansen til å få oppleve det på daglig basis! Denne rabbit-vibratoren er kraftig og intens, og med 7 vibrasjonsprogrammer kan du finne nøyaktig det du liker.

Belladot Vibrator Barbro er en rabbit-vibrator som stimulerer klitoris og g-punktet samtidig. Den har to motorer og intense vibrasjoner som kan tilpasses ved hjelp av 7 ulike vibrasjonsprogrammer. Den styres enkelt med et knappetrykk. Vibratoren gir en silkemyk følelse og er laget av silikon, så derfor anbefales vannbasert glidemiddel. Den er vanntett og kan dermed brukes i dusjen, samt at den er lett å rengjøre. Den er ca. 12,5 cm lang og ca. 3 cm i diameter. Krever 2 AAA-batterier, følger ikke med. Tøypose til oppbevaring følger med.

  • 7 vibrasjonsprogrammer
  • Vanntett
  • Materiale: silikon
  • Mål: ca. 12,5 x 3 cm
  • Krever 2 x AAA-batteri, følger ikke med
  • Tøypose følger med

Identifikasjon

EAN 7350033084021
Produsentens artikkelnummer 12353
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser