Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Cronus Zen
Cronus Zen
Cronus Zen
Cronus Zen

1 / 4

Cronus Zen

(1 anmeldelse)
1390 kr
Cronus Zen er et banebrytende produkt basert på den rike arven fra de prisbelønte CronusMAX-enhetene, som er anerkjent som den endelige adapteradapteren. Zen flytter denne arven fremover, og gir spilleren den kraftigste plattformen på markedet, noe s
Les mer
Cronus Zen er et banebrytende produkt basert på den rike arven fra de prisbelønte CronusMAX-enhetene, som er anerkjent som den endelige adapteradapteren. Zen flytter denne arven fremover, og gir spilleren den kraftigste plattformen på markedet, noe som muliggjør avansert crossover -plattformspillteknologi, enestående tastatur- og musepresisjon, kombinert med enestående MOD -skriptkombinasjoner og makroer med den nye Zen Studio -programvaren.

Alle instruksjoner om hvordan du håndterer produktet finner !

Cronus Zen frigjør kontrollens virkelige kraft og låser opp flere funksjoner enn noen gang før. Omdesignet fra grunnen av, har du nå tilgang til kraftige moduser som Crossover Gaming som lar deg bruke favorittkontrollene dine på PS4, XBOX ONE, NINTENDO SWITCH, PS3, XBOX 360 og PC. Den konverterer også kontrolleren til en fulladet krigsmaskin uten å installere sjetonger eller kabler og ugyldiggjør IKKE garantien. Det er tusenvis av gratis MODer utviklet av Cronus Community for alle de nyeste spillene, inkludert Rapidfire, Anti-Recoil, Aim Assist, Aim Abuse, Quickscope, Strafe Shot, Drop Shot, Fast Reload, Auto Sprint, Sniper Breath, Steady Aim og mye mer mer - uten å bruke hundrevis av dollar på en dyr modded kontroller!