Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Sundlings Popcornsalt

1 / 1

Sundlings Popcornsalt

119 kr
Når du sitter der i sofaen med herlige nypoppede popkorn og tilfeldigvis hiver i deg denne lille neven med usaltede popkorn, er skuffelsen ubeskrivelig og fredagskosen blir ikke som forventet. Men med Sundlings fantastiske finkornete popkornsalt over
Les mer
Når du sitter der i sofaen med herlige nypoppede popkorn og tilfeldigvis hiver i deg denne lille neven med usaltede popkorn, er skuffelsen ubeskrivelig og fredagskosen blir ikke som forventet. Men med Sundlings fantastiske finkornete popkornsalt over popkornene dine kan du være sikker på at saltet kommer til å havne på hver eneste lille popkorn!

Sundlings Popcornsalt er et uunnværlig tilbehør til det poppede popkornet ditt. Saltet er finkornet og smelter i kasserollen samtidig som det gir en heldekkende, jevn spredning over popkornet som ikke faller av. Passer like bra til popkorn i kasserolle som til ferdigpoppede popkorn. Leveres i en praktisk strøer.

Vekt: 550 g.

Ingredienser: salt, klumpforebyggende middel: E535 og E536.
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

-

Identifikasjon

EAN 7331755030084
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser