Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Refreshers Stick Stor pakning

1 / 1

Refreshers Stick Stor pakning

399 kr
Yummie yummie in my tummie! Er du en godterigris som elsker syrlig og friskt godteri? Da er det bare å slå til med klassiske Refreshers Stick! Det beste er at de selges i stor pakning og vil garantert drøyes til det er tomt! Så, det er bare å hive i
Les mer
Yummie yummie in my tummie! Er du en godterigris som elsker syrlig og friskt godteri? Da er det bare å slå til med klassiske Refreshers Stick! Det beste er at de selges i stor pakning og vil garantert drøyes til det er tomt! Så, det er bare å hive i deg!! 

Refreshers Stick Stor pakning selges i kartong på 36-pakninger og  inneholder seigt og uimotståelig godteri med frisk sitronsmak. 

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, veg.olje (palmeolje, palmekjerneolje), syrer: sitronsyre; stearinsyre, modifisert stivelse, glyserin, hydrolysert soyaprotein, emulgeringsmiddel: glyserol monostearat; klumpforebyggende middel: magnesiumkarbonat; magnesiumstearat. Smak-fargestoff: Lutein.

Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1667 kJ394 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
6,0 g
varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
4,0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
83,1 g
varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
82,2 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0,2 g
Salt / Suolaa
0,1 g

Identifikasjon

EAN 5010478305557
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser