Tilbake til start
Pop Popkorn Butterscotch

1 / 1

Pop Popkorn Butterscotch

79 kr
Selv om det er jul, betyr ikke det at popkornsuget ditt forsvinner – og bare fordi julen er over, må du ikke slutte å sikle etter knekk! I dette snackset møter fredagsklassikeren julefavoritten, og resultatet er et ufattelig godt snacks som passer ti
Les mer
Selv om det er jul, betyr ikke det at popkornsuget ditt forsvinner – og bare fordi julen er over, må du ikke slutte å sikle etter knekk! I dette snackset møter fredagsklassikeren julefavoritten, og resultatet er et ufattelig godt snacks som passer til alle anledninger.

Pop Popkorn Butterscotch er popkorn med smak av knekk. De er veganske og glutenfrie. Selges i stilig emballasje på 80 gram. 

Ingredienser: poppede maiskorn (31 %), sukker, glukosesirup, sirup, kokosolje, rapsolje, salt, bakepulver: hydrogenkarbonat, naturlig aroma (0,3 %), emulgeringsmiddel: SOYALECITIN. Laget i et miljø som håndterer MELK, NØTTER og PEANØTTER. GLUTENFRI. Kan inneholde upoppede maiskorn. Endringer av produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke noe annet oppgis.


Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1837 kJ439 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
11,5 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
8,1 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
80,6 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
50,7 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4,1 g
Salt / Suolaa
1,6 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser