Tilbake til start
Pop Popcorn Salt Karamell

1 / 1

Pop Popcorn Salt Karamell

79 kr
Popkorn med den nye smaken... salt! Men ikke bare salt. Karamell og melkesjokolade er også med (i en forførende symbiose!). Pop Popcorn Salt Karamell inneholder saltet karamellpopkorn og leveres i en fin eske med 80 gram. Produktet er glutenfritt.
Les mer
Popkorn med den nye smaken... salt! Men ikke bare salt. Karamell og melkesjokolade er også med (i en forførende symbiose!).

Pop Popcorn Salt Karamell inneholder saltet karamellpopkorn og leveres i en fin eske med 80 gram. Produktet er glutenfritt.

Ingredienser: poppede maiskorn (23%), sukker, smør (inneholder melk), melkesjokolade (15%) (inneholder sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgeringsmiddel: soyalecitin, naturlig vaniljearomaa), glukosesirup, lys sirup, rapsolje, havsalt (1%), naturlig aroma, emulgeringsmiddel: soyalecitin, bakepulver: bikarbonat. Laget i et miljø som håndterer nøtter og peanøtter. Glutenfri. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalpakken. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2082 kJ498 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
24,5 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
14,9 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
61,7 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
42,6 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4,2 g
Salt / Suolaa
1,1 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser